Mijn naam is Roger van de Kimmenade en ik woon in Geldrop (Noord-Brabant).

Ik ben gestart met een simpele camera, heb een basiscursus fotografie gevolgd en daarna heerlijk foto's gaan nemen. Gewoon omdat ik dat erg leuk vond. Ik ben overgestapt van een Nikon spiegelreflex camera naar een Olympus systeemcamera. De reden is dat ik een systeemcamera simpelweg handzamer vind. Ik maak ook veel gebruik van mijn Huawei P30 Pro telefoon.

Ik houd vooral van lijnen, patronen, reflecties en symmetrie in foto's. Altijd op zoek naar verrassende composities. Eigenlijk vooral natuur- en stadsfotografie, maar soms ook product- en portretfotografie. Dit om me te blijven ontwikkelen als fotograaf.

Ik kreeg zoveel positieve reacties, dat het me leuk leek om een website te starten. Hier deel ik mijn ervaringen en verkoop ik mijn diensten als fotograaf. Het leukste is in opdracht foto's te maken van een stad of product bijvoorbeeld, speciaal voor een klant. Het is vervolgens hartstikke leuk om je eigen foto's te zien hangen bij iemand thuis en mensen hiermee blij te maken !

Ik houd ook een blog bij om mijn ervaringen te delen.

PS Ik vind het ook leuk om met affiliate marketing en google ads te spelen, dus is mogelijk dat je wat reclame tussendoor zult vinden. 

Laat een berichtje achter op mijn site voor vragen of feedback !


Roger van de Kimmenade
mail: rvdkimmenade@gmail.com
gsm: +31 (0)6-5783 0977