Je eigen product fotografie studio maken

Ik kwam op Wish het volgende artikel tegen en het leek me leuk dit eens te gaan proberen. Ik wil even bij voorbaat zeggen dat ik geen provisie o.i.d. krijg van Wish, maar ik wil gewoon mijn ervaringen delen over dit product.

Het product 
Het is niet erg groot, dus je kunt er geen hele grote objecten in kwijt. Het is ongeveer 25cm breed en 22 cm hoog. Het is makkelijk in elkaar te zetten. Je krijgt er 6 kleuren stof bij. Er zitten twee strippen ledlampjes aan de bovenzijde. Je steekt dit middels een USB aansluiting in je computer. Dit is niet altijd even handig maar voor de prijs is dit acceptabel vond ik.


IMG_20201031_114158jpg

Het gebruik

Het in elkaar zetten en weer uit elkaar halen gaat gemakkelijk. Je steekt de plastic zijkanten gemakkelijk in elkaar. Je kunt de stoffen kleuren eenvoudig vervangen.
Vervolgens steek je de USB in je computer (of met een USB adapter in het stopcontact). Je krijgt dan boven twee strippen met witte ledlampjes. Je kunt er dan vervolgens je producten in leggen en zowel van de voorkant als bovenkant fotograferen. Er zit boven een rond gat waardoor je met de lens kunt fotograferen.

IMG_20201031_114306jpg

Resultaat

Een beetje spelen met de juiste camera instellingen en je maakt best leuke foto's !
IMG_20201031_114341jpg


20201028-PA280016JPG


Nog even de voor- en nadelen op een rijtje.

Nadelen
  • Een USB aansluiting is niet altijd even handig maar dit kun je natuurlijk met een USB oplader van je GSM bijvoorbeeld ook op met stroom aansluiten
  • Het is klein dus erg grote objecten kun je er niet mee fotograferen
  • Ik vond het jammer dat de stoffen kleuren alleen aan de voor- en achterkant zitten
Voordelen
  • Het is prima om mee te beginnen voor die prijs
  • Makkelijk in gebruik
  • Je kunt zowel van voor als boven fotograferen
  • Goede prijs - kwaliteit verhouding
Dus ik maak er nu regelmatig gebruik van om wat producten mee te fotograferen.