Foto tip voor als achtergrond op je GSM

Ook zo gek op je kinderen? En een leuke foto voor op je telefoon?

Fotosessies
Ik hield laatst een fotosessie met de kinderen. Ja, ze vinden het (nog) steeds leuk om met papa op stap te gaan en een heuse fotosessie te doen. Ze hebben zelfs nog het geduld om stil te blijven staan en te wachten totdat de juiste foto is genomen. En dat kan wel eens even duren! Want papa wil natuurlijk verschillende gezichtspunten proberen, even schakelen met het diafragma en even toch weer een andere lokatie uitproberen. Enfin altijd fun om met papa op pad te gaan zeggen ze dan.

Telefoon
Op mijn telefoon gebruik ik vaak foto's van mijn gezin als achtergrond. Noem me burgerlijk maar ik vind dat leuk. Op je telefoon zitten vaak icoontjes en nu kwam ik op het idee om de kinderen te laten wijzen en deze dan te gebruiken als achtergrond. Dat levert een grappig leuk effect op!
Hieronder heb ik de originele foto geplaatst en daaronder hoe dit eruit ziet op je telefoon. Het is eigenlijk zo gepiept, dus ik wilde het jullie niet onthouden.

Dus dit is de originele foto

IMG_20200711_200058jpg

En dit is als achtergrond op mijn telefoon. Zoals je ziet heb ik de foto wat geknipt zodat het goed uitkwam.


Screenshot_20200910_081045_comhuaweiandroidlauncherjpg